Ska du snart gästa ett bröllop, men är osäker på vilken present du bör ta med dig? Detta event är självfallet en mycket viktig del av två personers liv, och för att hedra och hylla deras kärlek vill du givetvis ge dem en gåva som de sent ska glömma. Fysiska objekt kan vara trevliga att ha, men någonting som verkligen skapar minnen för livet är en bröllopspresent upplevelse. Hitta lite inspiration och ge paret en trevlig resa eller aktivitet som de kan njuta av tillsammans!

Hur mycket får det kosta?

Ibland har brudparet skrivit en lista över vilka gåvor de föredrar, men om ingenting har specificerats, eller om du helt enkelt vill göra någonting roligare än att ge bort pengar, kan du satsa på en bröllopspresent upplevelse. Kanske du då funderar kring hur dyrt det ska vara, och visst är det viktigt att du sätter upp en budget. Samtidigt är det dock bättre att lägga fokus på vilken upplevelse du vill bjuda brudparet på istället för att snöa in dig i hur mycket det kostar.

I vanliga fall finns det ingen oskriven lag gällande hur mycket du ska spendera på en bröllopspresent upplevelse, så tänk istället igenom vad du tror att paret hade uppskattat. Har de några särskilda hobbyer eller platser som de sagt att de vill besöka? Välj någonting personligt så att du verkligen vet med dig att de får en bröllopspresent upplevelse som de kommer att uppskatta. Då spelar det inte längre någon roll för dem hur mycket gåvan har kostat.

Idéer för en lyckad upplevelse

Det finns många uppskattade valmöjligheter när det kommer till en bröllopspresent upplevelse. Du kan exempelvis ge bort härlig vin- eller chokladprovning, en mysig helg på ett hotell med övernattning eller ett utsökt middagspaket. Om du vet med dig att brudparet tycker om lite spänning i vardagen kanske du till och med väljer att ge bort fallskärmshoppning som en häftig bröllopspresent upplevelse.

Om varken bruden eller brudgummen är rädd för höjder är det utomordentligt mysigt att få flyga ballong. Ballongflygning finns att hitta i många av de stora städerna här i vårt avlånga land, och detta tillåter paret att få se världen från ett helt nytt perspektiv. Efter flygningen är det vanligt att passagerarna delar på ett glas vin och firar den lyckade ballongflygningen, så det här kan bli hur trevligt som helst.

Mysiga upplevelser som alla par älskar

Om du inte känner brudparet särskilt väl och inte är helt hundra på vilka aktiviteter de föredrar kan det aldrig gå fel om du ger bort en spaupplevelse. Detta låter dem koppla av och njuta av massage, en bubbelpool, utsökta drinkar och kanske ett dopp i den stora poolen.

På kvällen är det sedan god mat som gäller – och en stor fördel för dig är att det här kalaset inte behöver bli särskilt dyrt jämfört med exempelvis en utlandsresa. Den här upplevelsen låter paret tillbringa mycket tid tillsammans på ett trevligt vis.